ROZSDAMENTES TERMÉKEK KERESKEDELME

Kérdése van? Keressen minket! +36-52-319-610

KF - Passziválószer PV 05 kg
KF - Passziválószer PV 05 kg
10 500,00 Ft + áfa (13 335,00 Ft)

KF - Passziválószer PV 05 kg

KATALÓGUS
.

Passzíválószer rozsdamentes acélhoz

Termék kódja
120013
Kiszerelési egység
5 kg
10 500,00 Ft + áfa (13 335,00 Ft)
Részletek

Kenhető és szórható, tixotrópikus passziválópaszta kritikus körülmények között biztosítja a védő passzívréteg gyors képződését.

A Passziválószer a gyors passzív védőréteg kialakítása érdekében. A passziválószer egy olyan passziváló oldat, mely a nemesacél felületeken pácolás után elősegíti a gyors passzívréteg kialakulását.

 

Pácolás és passziválás lényege,

hogy, olyan felületkezelés vagy felújító felületkezelés, amely során a kész munkadarabokon megmunkálás (hegesztés, hajlítás, stancolás, forgácsolás, stb.) során vagy régebbi felületeken a használat során megsérült és szennyeződött oxidréteget kémiai úton eltávolítjuk és helyébe a felületen szennyeződésmentes, tiszta korrózióálló passzív réteget hozunk létre.
A felületkezelés másodlagos célja, hogy a nemesacél gyártmány teljes felületének pácolás-passziválásával tiszta, homogén felületet nyerünk, amely esztétikailag kiemeli a munkadarabot.
A nemesacél pácolás-passziválást lehet merítőrendszerben és szórórendszerben is végezni. A mártásnak lehetnek méret, súly és egyéb korlátai, míg a szórópácolás szinte minden munkadarabon végrehajtható. Beépített csőrendszerek belső felületének kezelése feltöltéssel oldható meg.


Kiszerelés:
5 kg (1kg ~7-10 m2)

 

 A termék ADR-es (vegyiáru UN2992; 8(6.1), II; (D/E); Mérgező, maró folyékony (Hidrogén-flourid + Salétromsav)) ezért a szállítási költsége eltér a hagyományos szállítástól!!! Szállítási költsége ennek a terméknek megtalálható a Szállítási tájékoztatás linken az "ADR csomag" szállítása résznél.

Rozsdamentes acélok felületkezelése!

Adatok
Cikkszám:
120013
Tömeg:
5,3 kg/doboz
BIZTONSÁGTEHNIKAI ADATLAP

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek