A pácpaszta eltávolítja a hegesztési varratoknál és a hőhatásnak kitett részeken a futtatási színeket, a reveképződést, illetve az idegen rozsdát. A hegesztési salakmaradékokat előzőleg el kell távolítani. A pácolópasztát egy pácolóecsettel egyenletesen és jól fedőn fel kell kenni a pácolandó területre. Használat után a tárolóedényt le kell zárni. 1 kg pácpasztával a reveképződés fokától függően 80 - 150 fm hegesztési varratot lehet kezelni. A hatóidő a reveképződés fokától függően nem szilárdított nemesacélok (pl. 1.4301 ) esetében 10 - 60 perc, szilárdított nemesacéloknál (pl. 1.4571) 30 - 120 perc. Végezetül hideg vízzel gondosan le kell mosni. A nehezen leváló, de már oldott reve nemesacél drótkefével, vagy egy nagynyomású mosókészülékkel távolítható el. A pácpaszta egyszerű semlegesítését semlegesítőszerrel (passzíváló) lehet elvégezni.
1 doboz nettó súlya: 0,5 kg
A termék vegyiáru UN2992; 8(6.1), II; (D/E); Mérgező, maró folyékony (Hidrogén-flourid + Salétromsav).
Rozsdamentes acélok felületkezelése!