ROZSDAMENTES TERMÉKEK KERESKEDELME

Kérdése van? Keressen minket! +36-52-319-610

KLINGSPOR NFW600 Vlies mop 165x50 Very fine
KLINGSPOR NFW600 Vlies mop 165x50 Very fine
14 850,00 Ft + áfa (18 859,50 Ft)

KLINGSPOR NFW600 Vlies mop 165x50 Very fine

Kombinált flíz-mop

Termék kódja
258900
Fantázia neve
NFW 600
Mérete
165 x 50
Gyártási régió
Európa
Finomsága
Very fine / finom
Tárcsaátmérő (mm)
165
Gyártó
KLINGSPOR
14 850,00 Ft + áfa (18 859,50 Ft)
Részletek

NFW 600 kombinált flíz mop fémfelületek megmunkálásához

Az NFW 600 kombinált flíz mop kivételesen jó választás nemesacél és fém felületek mattításához és szatén csiszoláshoz. Egyedi szerkezete biztosítja, hogy ez a csiszolószerszám egyenletesen finom csiszolati képet hozzon létre. Az NFW 600 típusú kombinált flíz mopok különféle csiszolószerszámokkal párosíthatók, többek között

  • az egyenes csiszolóval,
  • a hajlékony tengellyel és
  • állványos csiszolóval.

A különböző furat átmérők nagy választéka teszi ezt a kombinált flíz mopot kivételes sokoldalúsággal rendelkező szerszámmá. Különböző méretekben kapható a különböző alkalmazásokhoz. Egy szempontot azonban nem szabad elfelejteni: a nagy átmérőjű csiszolómopnak alacsonyabb futási sebességgel kell működniük. A különböző szemcseméretű kombinált flíz mopok különböző felületkezeléseket tesznek lehetővé, beleértve a végső felületkezelést is.

Kemény szemcsék, szilárdan kötődnek az NFW 600 kombinált flíz mophoz

A megfelelő szemcse kiválasztása kulcsfontosságú a csiszolási eredmény és a felületkezelés szempontjából. Az NFW 600 kombinált flíz mop korund csiszolószemcsével készül. A korund egy szintetikus szemcse, amelyet szabálytalan kristályos alakja különböztet meg, rendkívül kemény és szívós. Mindkét tulajdonsága ideális a fémfelületek felületek mattításához és szatén csiszoláshoz. Az alkalmazott kötőanyag szintetikus gyanta, amely erős tapadásáról ismert, és szilárdan rögzíti a szemcséket.

Tökéletes csiszolati kép a megfelelő szerszámmal

Az egyenletes felület és ezáltal a tökéletes csiszolati kép előállításához az adott feladathoz megfelelő szerszámra van szükség. A kombinált flíz mop jó választás mind a sík, mind a profilozott munkadarabok megmunkálásához, mivel optimálisan alkalmazkodik a munkadarabhoz. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ez a csiszolóanyag megfeleljen az ipari felhasználás magas követelményeinek. A Klingspor által gyártott összes csiszolómopot az oSa irányelveknek megfelelően tesztelik. Emellett megfelelnek az EN 13743 európai biztonsági szabványnak is. A biztonságos használathoz elengedhetetlen a csiszolószerszám megengedett maximális sebességének betartása.

Adatok
max. fordulatszám:
3700 1/sec
kötőanyaga:
műgyanta
szemcsefajta:
korund
Cikkszám:
258900
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek